მიუხედავად იმისა, რომ პანდემიის გამო, დროებით რესტორნები დახურულია, დისტანციურად მომსახურებას განაგრძობენ ის კვების ობიექტები, რომლებთაც აქვთ მიტანის სერვისი.
პანდემიის პირობებში, კიდევ უფრო გამკაცრებულია ჰიგიენის ნორმები ნებისმიერ საქმიანობაში, მათ შორის სამზარეულოში.
ექსპერტები ჯერ კიდევ იკვლევენ კოვიდ 19-ის გადაცემის სფეციფიკებს, თუმცა ჩვენ დანამდვილებით ვიცით რომ ვირუსი ვრცელდება სასუნთქი გზების მეშვეობით, ხველების, ცემინების, ამოსუნთქვის დროს. ამასთან, ამჟამად არ არსებობს მტკიცეუბლება იმისა, რომ საკვები არის ვირუსის გადაცემის წყარო ან გზა. თუმცა ჩვენ მეტი სიფრთხილე უნდა გამოვიჩინოთ ყოველდღიური უსაფრთხოებისთვის, ვინაიდან დაინფიცირებულმა ადამიანმა დაცემინებისას, ან დახველებისას შეიძლება მარტივად გაავრცელოს ვირუსი სხვა ადამიანებზე და ზედაპირებზე.
ორი უმნიშვნელოვანესი პროცედურა, რომელსაც უნდა იცავდეს ყველა, ვისაც შეხება აქვს საკვებთან (ამზადებს მას) დაწყებული სახლიდან, დასრულებული შეფ-მზარეულებით რესტორანში:
კვების ობიექტები ხშირად მიმართავენ ბოსტნეულის დეზინფექციის მეთოდს. ვინაიდან, მხოლოდ წყლით რეცხვა არ აცილებს მავნე პესტიციდებს მათი ზედაპირიდან. ამასთან, ის უზრუნველყოფს პროდუქტის უსაფრთხოებას.
ჩვენი კლიენტები კვების ობიექტებიდან, გამოიყენებენ საშუალება - Suma Chrol-ს >> https://zoma.ge/product/diversey/000001161 , რომელიც წმენდს და ამავდროულად ახდენს ხილისა და ბოსტნეულის დეზინფექციას.
გამოყენების ინსტრუქცია:
პირველ რიგში მოაშორეთ ბოსტნეულს შესამჩნევი ჭუჭყი წყლის გამოყენებით.
ხილი არ უნდა იყოს დაჭრილი.
გამოიყენეთ ხელთათმანები ხანგრძლივი კონტაქტისას.
გააზავეთ 5მლ ხსნარი 1 ლიტრ წყალზე.
ჩაალბეთ ბოსტნეული გაზავებულ სითხეში.
დაელოდეთ 5წუთი.
გაავლეთ სუფთა გამდინარე წყალში.
პროდუქტი Suma Chlor დამტკიცებულია Unilever–ის უსაფრთხოების და გარემოს დაცვის გარანტიის ცენტრის (SEAC) მიერ, როგორც უსაფრთხო გამოყენებისთვის, მოცემული დირექტივების შესაბამისად მისი გამოყენების შემთხვევაში.